Погледнете ја новата куќа на Бијонсе и Џеј Зи, вредна 85 милиони долари!

Loading...

Пред да стане нивна сопственост, Бијонсе и Џеј Зи веќе подолго време ја гледале оваа луксузна куќа во Лос Анџелес која чини неверојатни 85 милиони

loading...
Loading...