Погледнете ја новата Тетоважа на Тамара!

Loading...

Македонската пејачка вчера во студиото за тетовирање на Горан Мициќ се поднови со нова тетоважа.Се работи за класичен микрофон, кој сега се наоѓа на десниот зглоб од ногата на Тамара.
Се работи за класичен микрофон, кој сега се наоѓа на десниот зглоб од ногата на Тамара.

loading...
Loading...