Погледнете ја првата реклама за Gear Fit!

Loading...

Samsung објави реклама за својот фитнес тракер наречен Gear Fit. Целта на овој уред е да ви помогне да останете здрави, фит и да се подготвите за летните одмори…Оваа „нараквица“ (не знаеме дали да ја наречеме часовник) ви кажува колку е часот, ве потсетува за вашите состаноци, се осигурува дека пулсот ви е на потребното ниво за вежбање, мери колку сте истрчале и ви дозволува да одбивате повици додека телефонот е во вашиот џеб. Според Samsung, ова е перфектниот уред за сите оние што сакаат да согорат калории и да се организираат во текот на денот.
Gear Fit чини 200 долари…
повеќе на: GSM.mkОваа „нараквица“ (не знаеме дали да ја наречеме часовник) ви кажува колку е часот, ве потсетува за вашите состаноци, се осигурува дека

loading...
Loading...