Погледнете како Фалкао ги понижи противниците!

Во средбата меѓу Сорокабе и Коринтианс (7:1) покажа феноменални дриблерски способности понижувајќи ги противницитеНајголемата ѕвезда во малиот фудбал, Бразилецот Фалкао, во средбата меѓу Сорокабе и Коринтианс (7:1) покажа феноменални дриблерски способности понижувајќи ги противниците.
А за шоуто да не остане само на “празни” дриблања, Фалкао постигна и два погодоци од кои едниот беше мошне атрактивен.
Погледнете го видеото на следната страна:

 
Најголемата ѕвезда во малиот фудбал, Бразилецот Фалкао, во средбата меѓу Сорокабе и Коринтианс (7:1) покажа феноменални дриблерски способности

Пронајдете не на следниве мрежи: