Погледнете како изгледа денес ладнокрвиот Чак Бас од хит серијата „Озборувачка“

Loading...

Актерот Ед Вествик кој го олицетвори ликот на Чак Бас, им беше омилен на женските фанови на популарната серија.
Кога серијата „Озбору

loading...