Погледнете како изгледа една приватна резиденција во Шпанија!

Loading...

Поранешниот комерцијален простор, тоа беше претворена во приватна резиденција во 2014 година. Оваа приватна резиденција се наоѓа во Тераса, Шп

loading...
Loading...