Погледнете како изгледа малиот Синан од „Мојот син“ со кратка коса

Loading...

Погледнете како изгледа малиот Синан со краткакоса, момчето кое ги освои срцата  на гледачите.Неодоливиот Синан од хит серијата на Сител, „Мојот син”, е ѕвезда на само 9 години. Неговата долга коса е негов заштитен знак, но еве како изгледа со кратка коса.

 Неодоливиот Синан од хит серијата на Сител, „Мојот син”, е ѕвезда на само 9 години. Неговата долга коса е негов заштитен знак, но еве како из

loading...