Погледнете како изгледа пејачката Елма која се повлече од сцената кога беше на врвот од кариерата!

Loading...

Пејачката Елма Синановиќ родена е во Нови Пазар, а откако  матурирала  се појавила на натпревар за пеење и  го освоила првото  место. По успехот на фестивалот го снимила својот прв албум со осум песни, а многумина ѝ предвидувале блескава кариера поради бојата на гласот и начинот на интерпретација.
По успехот со првиот албум, се мажи за својот менаџер и со  него ја добива ќерката  по име Хулија.
Нејзините  хитови како „Чаробни, чаробно“, „Ах туго, туго“, „Градске приче“ и други денес со задоволство се слушаат.
 Сепак одлучила на врвот  на кариерата да  замине во медиумска илегала, бидејќи како што рекла  се заситила од естрадата.
„Медиумската пауза ја искористив  за да ѝ се посветам на ќерката, која сега е голема, па можам да му се вратам на пеењето. Иамам и  приватна фирма со која исто  така се занимавам“, изјавила порано Елма.

 
По успехот на фестивалот го снимила својот прв албум со осум песни, а многумина ѝ предвидувале блескава кариера поради бојата на гласот и начинот н

loading...