Погледнете како изгледала Драгана Мирковиќ на почетокот на кариерата: Голите нозе во прв план…

Loading...

Една од фотографиите  која привлекла  внимание во јавноста настанала во  далечната 1993 година, а на неа е српската пејачка Драгана Мирковиќ.Една од најпопуларните српски пејачки ја започнала својата кариера пред повеќе од три децении, но за неа времето  како  да стои.
Корисниците на социјалните мрежи  во последните денови имаа прилика да видат бројни  фотографии од познати кои  настанале на самите почетоци од кариерите.
Една фотографија која привлекла многу внимание  внимание во јавноста настанала во  далечната 1993 година, а на неа е српската пејачка Драгана Мирковиќ. Насмеана, пејачката позира во автомобил  со многу малку шминка, додека во прв план се наоѓаат  нејзините витки нозе.
На следната страна погледнете за што станува збор

 
Една од најпопуларните српски пејачки ја започнала својата кариера пред повеќе од три децении, но за неа времето  како  да стои.

loading...