Погледнете како се облекла: Матурантката и нејзините горди родители!

Loading...

На Фејсбук објавена е необична фотографија. Како што се наведува настанала за време на матурска прослава.Не е наведено каде и кога е фотографирана, но се чини дека тоа не најважното кога станува збор за оваа фотографија.
-Матурантката и гордите родители- напишано е под сликата.
Секако вниманието го привлекува облеката на девојката. Погледнете!Не е наведено каде и кога е фотографирана, но се чини дека тоа не најважното кога станува збор за оваа фотографија.

loading...
Loading...