Погледнете кој познат пејач ѝ е братучед на покојната Ксенија Пајчин!

Братучедот  Ксенија исто така го носи презимето Пајчин, но  ретко кој го  знае неговото  вистинско име.Ретко кој  знае дека покојната оејачка Ксенија Пајчин била братучетка на познат  пејач по  народна музика.
Батучедот на Ксенија е попознат како  Баја Мали Книнџа.
По смртта на својата роднина, пејачот  ја с нимил пенсата „Спавај краљице“ која ѝ  ја посветил.
Слушнете ја песната:

Ретко кој  знае дека покојната оејачка Ксенија Пајчин била братучетка на познат  пејач по  народна музика.
Батучедот на Ксен

Пронајдете не на следниве мрежи: