Погледнете на каков начин Грција ги дочека нашите ракометари

Да бидеме искрени, тие се однесуваа фер и коректно.Македонската репрезентацијата пристигна без никакви проблеми во Грција, а вчера попладне го одработи и првиот тренинг.
Грците се покажаа како добри домаќини, што е за пофалба.Македонската репрезентацијата пристигна без никакви проблеми во Грција, а вчера попладне го одработи и првиот тренинг.
Грците се покажаа ка

Пронајдете не на следниве мрежи: