Погледнете што се случило кога Роналдо седнал да пие чај!

Што се случува кога Кристијано Роналдо ќе седне во кафуле да се напие чај?Тој очигледно не може да ги избегне обожавателите никаде. Тие го напаѓаат од сите страни за да го сликаат и да имаат можност да поразговараат со него.
Погледнете:Тој очигледно не може да ги избегне обожавателите никаде. Тие го напаѓаат од сите страни за да го сликаат и да имаат можност да поразговараат со не

Пронајдете не на следниве мрежи: