Поголемиот и помалиот брат: Z1 vs Z1 Compact

Loading...

Дечките од PhoneArena се решија да направат една визуелна споредба на браќата од семејството на Sony. Да погледнеме дали си личат еден на друг…Sony Xperia Z1 е еден огромен ѕвер со 5 инчен екран, а ви нуди одлични перформанси со својот Snapdragon 800 процесор. Z1 Compact, пак, нуди помал екран од 4,3 инчи, но затоа ги задржува хардверските компоненти и не ви „крати“ од перформансите.
Повеќе на: gsm.mkSony Xperia Z1 е еден огромен ѕвер со 5 инчен екран, а ви нуди одлични перформанси со својот Snapdragon 800 процесор. Z1 Compact, пак, нуди помал е

loading...
Loading...