Покажа колку е надарен: Пејачот објави фотографија од кревет!

Loading...

Младиот пејач Филип Митровиќ веќе ги навикна пријателите на социјалните мрежи дека од време на време умее да објави некоја провокативна фотографија, па не ги изненадило претерано  кога објави фотографија од кревет.Митровиќ го  фотографирал својот совршено обликуван стомак и долниот дел од телото, но секако најголемо внимание привлече неговата утринска ерекција.
Се сомневаме дека пејачот не забележал што се гледа на фотографијата… изгледа сакаше на сите да им покаже колку е надарен!

 
Митровиќ го  фотографирал својот совршено обликуван стомак и долниот дел од телото, но секако најголемо внимание привлече неговата утринска ер

loading...
Loading...