Полицајци од Њу Џерси асистираа при породување на жена

Двајца полицајци од градот Хазлет во Њу Џерси и помогнаа на една жена при породувањето.Жената заедно со сопругот пристигнала во полициска станица барајќи помош. Полицајците Кевин Гоган и Пет Кили  и помогнале при породувањето.
Девојчето се роди вчера попладне, а по породувањето, мајката и бебето се однесени во болница.Жената заедно со сопругот пристигнала во полициска станица барајќи помош. Полицајците Кевин Гоган и Пет Кили  и помогнале при породувањето.

Пронајдете не на следниве мрежи: