Полицајците ја фатија Наташа Беквалац на дело..

Loading...

На пејачката и се заканува парична казна од 20.000 динари.Пејачката во вторникот ја застанало полиција и по кратката рутинска контрола полицајците и ги земале таблиците од автомобилот. Имено, нејзината регистрација изминала пред четири месеци. Поради непочитување на законот таа е исклучена од собраќај и против неа е поднесена прекршочна пријава. 
На пејачката и се заканува парична казна од 20.000 динари.Пејачката во вторникот ја застанало полиција и по кратката рутинска контрола полицајците и ги земале таблиците од автомобилот. Имено, нејзината рег

loading...
Loading...