Политичарки, бизнисменки…сите доаѓаат кај мене за секс за само 2000 денари

Loading...

Mомче од Белград(30), Србија за српски Блиц ја раскажува својата приказна и искуствата стекнати како Жиголо. Вели дека живее во Мајами САД, а во Беглрад доаѓа неколку пати годишно. Што стапне на српско тло, работи како жиголо.„Се почна од ертоските масажи. Работевкако масажер а некои жени почнаа од мене да бараат сексуални услуги. Оваа работа ја работам бидејќи уживам во неа, а не бидјеќи морам. Месечно имам средби со околу 5 жени, најчесто постари госпожи на ворастод околу 40 години. Секогаш ги бирам клиентите. Тие доаѓаат кај мене бидјеќи со мене можат да си ги остварат сите сексуални фантазаии, и да пробаат се што до сега не можеле. Има дами од секаков профил. Од политичарки на високи позиции , писателки, бизнисменки. За услугите наплаќам симболично, 33 евра (околу 2000 денари)“ – вели тренерот по пливање Александар за спрски Блиц.„Се почна од ертоските масажи. Работевкако масажер а некои жени почнаа од мене да бараат сексуални услуги. Оваа работа ја работам бидејќи ужи

loading...
Loading...