Половина од секси пораките се лажни: Не пишуваме голи, туку во пижами

Loading...

Жените почесто лажат од мажите за време на ваквите допишувања. На пример, ќе речат дека се голи и дека се допираат, а тие всушност ја чистат тоалетната школка.Знаете дека се впуштате во секси дипишување кога ќе ја пратите или добиете пораката „Што носиш на себе?“. Според едно истражување на Дејли Мејл, дури 48% од луѓето решаваат да ја „дотераат“ вистината малку повеќе.
Во овие секси муабети, речиси половина од жените ја изврутваат вистината, додека од мажите тоа го прават само 24%.
Најчесто се лаже за облеката која ја носат и за тоа што прават во моментот. Сето тоа за да му делуваме попровокативно на партнерот.Знаете дека се впуштате во секси дипишување кога ќе ја пратите или добиете пораката „Што носиш на себе?“. Според едно и

loading...
Loading...