Помладото е послатко: Зошто помладите мажи се подобри од вашите врсници?

Без оглед на тоа дали вашиот партнер е помлад од вас само неколку години или цела деценија, помладиот маж понекогаш е добар избор, а еве и зошто.Денес е сосема нормално постари мажи да „паѓаат“ на помлади жени , но тоа не се однесува и на обратната ситуација. Без оглед на тоа дали вашиот партнер е помлад од вас неколку години или една деценија, помладиот маж  понекогаш е многу добар избор а еве и зошто.
Има повеќе енергија
Доколку имате повеќе од 30 години, веројатно веројатно веќе сте се сретнале со мажи кои имаат се помалку енергија. Тоа е сосема нормално, како што е и нормално помлад маж да пука од енергија. Доколку ви недостасува некој кој секогаш е спремен за акција, помлад маж е идеален за вас.

Не е циничен
Барем не онака како што знаат за бидат пострите мажи. Неговиот поглед кон светот сеуште е помалку детски, а токму тоа некогаш ни треба.
Сака да ве заведува
Доколку е помлад, ќе очекува да имате високи стандарди, па ќе настојува да ве задоволи на најдобар можен начин.
Ќе ги слуша вашите совети
Постарите мажи веќе имаат мислење за се, а навиките често не им дозволуваат да го сменат тоа мислење. Помладиот тип ќе биде отворен за дискусија, а и полесно ќе ве послуша.
 Денес е сосема нормално постари мажи да „паѓаат“ на помлади жени , но тоа не се однесува и на обратната ситуација. Без оглед на тоа дал

Пронајдете не на следниве мрежи: