Помош од три милиони денари од телевизија Канал 5 за поплавените подрачја

Три милиони денари хуманитарна помош од Канал 5 телевизија за жителите погодени од катастрофата од епски размери.Во Канал 5 пристигнаа камионите со вода, сокови и храна кои ќе бидат дистрибуирани до сите на кои им е најпотребна.-3 милиони денари, односно 50 000 евра од сите 150 вработени во Канал 5 телевизија. Менаџментот на Канал 5 телевизија одлучи 50.000 евра да им даде на сите погодени. Со камиони се пренесува хуманитарната помош во форма на вода, сокови, храна, кои што веднаш ќе бидат доставени на терен до сите погодени места, вели Лидија Богатинова.Во Канал 5 пристигнаа камионите со вода, сокови и храна кои ќе бидат дистрибуирани до сите на кои им е најпотребна.-3 милиони денари, односно

Пронајдете не на следниве мрежи: