Понеделник е следниот неработен ден-имаме уште два продолжени викенди до крај на годинава

Loading...

Понеделник (23 октомври-Ден на Македонската Револуционерна Борба) е следниот неработен ден за сите граѓани на државава.Тоа значи дека следниот викенд ќе биде продолжен.
Нареден празник после 23 октомври е 8 декември- Св. Климент Охридски, кој се паѓа во петок, па и тој викенд ќе биде продолжен.Тоа значи дека следниот викенд ќе биде продолжен.
Нареден празник после 23 октомври е 8 декември- Св. Климент Охри

loading...