Попара од „Среќни Луѓе“ денес има 81 година: Еве како изгледа!

Актерот Зоран Ранкиќ најмногу го паметиме по улогата на Жарко Попара од серијата „Среќни луѓе“.Некои фрази од серијата самиот ги импровизирал, како познатата: „Госпоѓице, госпоѓо“.
Попара најмногу го сакаа децата, тоа е најчудно, изјави Ранкиќ за медиумите. Тој требаше да биде негативец, но јас му дадов нешто што треба или не треба, вели тој.

На следната страница погледнете како изгледа тој денес:

 

Инаку, снимањето на „Среќни луѓе го напуштија тројца актери заради ниските хонорари: Дубравка Мијатовиќ, Тања Бошковиќ и Драган Јовановиќ.
Никогаш не им обратував внимание на парите бидејќи ги немав. Секогаш ми беше срам да примам пари, не хонорар, пари за нешто што го правам а сакам. Тоа ми личеше да не кажам на што, вели Зоран Ранкиќ.
Денес тој има 81 година, но и во деветтата деценија е многу активен и витален.Некои фрази од серијата самиот ги импровизирал, како познатата: „Госпоѓице, госпоѓо“.
Попара најмногу го сакаа децата, тоа е на

Пронајдете не на следниве мрежи: