Поранешната сопруга Александра: Боро, нека ти е со среќа со новата девојка

Loading...

Популарниот рокер го заврши бракот со 28 години помладата од него сопруга и веќе има нова љубовница.Александра Џорџевиќ, сега поранешна сопруга на Бора Чорба, му посака се најубаво во новата врска. Таа вели дека не го доживува разводот така трагично, бидејќи луѓе се разведуваат секој ден, и според неа, тоа е нешто сосем нормално.
Се чини дека инспирацијата од девојката на која Бора и ја посвети „Минут Са Њом“ одеднаш исчезнала. Иако е веќе во 70тите години од животот, Бора живее како момче, и веќе си нашол нова девојка од Словенија.

 
Бора вели дека се чувствува убаво, и дека кога е разделен од новата девојка, постојано зборува со неа на телефон. Вели дека е до уши заљубен во неа.
Бора и Александра ја имаа првата брачна криза пред две години, престанаа да живеат заедно пред неколку месеци, а наводно, минатиот Вторник и официјално се развеле.Александра Џорџевиќ, сега поранешна сопруга на Бора Чорба, му посака се најубаво во новата врска. Таа вели дека не го доживува разв

loading...
Loading...