„Поранешниот ме убиваше од ќотек, но сексот беше совршен!“

Loading...

Старлетата Уна Грујиќ открила дека била жртва на насилство. Таа со месеци трпела ќотек од момчето со кое се забавувала пред неколку години.Поранешната учесничка на Малдиви се присетила на агонијата низ која поминала, и сака да им даде поддршка на сите жени кои трпат насилство од своите партнери.
„Бев дрска и тмпераментна. Сите мои врски од порано кобно завршуваа. Знаев толку да го излудам партнерот што доаѓаше до физичка пресметка. Никогаш никого не сум нападнала прва, но знаев жестоко да се одбранам кога ќе ме нападнат. Што се однесува до тоа момче, имаше тука сешто. На почетокот толку бев заслепена, а сексот со него, поготово по расправиите, ни беше прекрасен. Поради тоа не превземав ништо. Со текот на времето тоа се промени, но не можев да се решам. Со помош на соседите мојата агонија заврши“, вели искрено Уна и напоменува:
„Сега кога созреав, ги согледувам своите грешки. Научив дека може да се реши се со разговор, без тепање“
Со оглед на тоа дека тогаш тој важел за жесток дечко, танчерката се плашела да го пријави во полиција. Нејзината агонија завршила дури кога незјините соседи на Вождовац  дознале што се случува и одлучиле да ја спасат од насилникот.
„Уна беше во врска со тоа момче шест месеци, но го изневери, за што тој дозна. Тогаш  почна нејзиниот пекол. Ја малтретирал, а таа не можела да побегне. Се плашела од него бидејќи тој беше многу богат, но и момче од онаа страна на законот. Тој како да беше двојна личност. Еден ден ја опсипуваше со скапоцени подароци, а другиот ден ја малтретираше. И така со месеци“, вели пријателката на Уна.Поранешната учесничка на Малдиви се присетила на агонијата низ која поминала, и сака да им даде поддршка на сите жени кои трпат насилство од своите

loading...
Loading...