Поранешниот свекор на Емина Јаховиќ ја откри приказната за првиот брак на пејачката: „Проблемот се случи кога таа одлучи да се занимава со пеење“

Loading...

Пред да се омажи  за турскиот пејач Мустафа Сандал, Емина Јаховиќ  била мажена за извесен Аладин од Нови Пазар.Екипа на српскиот магазин „Блиц“ го посетила родното  место на поп ѕвездата, каде го  сретнале поранешниот свекор на Емина, Рустем, кој раскажал како  пејачката  тогаш  избегала од дома за да се омажи  за неговиот син Аладин. Сепак, бракот не потрајал.
„Проблеми  се јавија кога таа реши  да се занимава со  пеење. Нејзината мајка дојде кај мене и  ми  рече: „Рустем, знаеш дека Емина многу  сака да пее“. Јас ѝ реков дека може да пее за своја душа, но кога таа одлучи  тоа да не биде само  аматерски, мојот син не сакаше жена која постојано нема  да биде дома. Размисли и  се одлучи за своето  семејство. Нивниот брак траеше 6 месеци и  тогаш  заврши се“, раскажал свекорот на Емина.Екипа на српскиот магазин „Блиц“ го посетила родното  место на поп ѕвездата, каде го  сретнале поранешниот свекор на Емина, Р

loading...