Порно актерка: Џорџ Клуни ја изневеруваше својата жена со мене!

Loading...

Џинџер Лин Ален за „National Enquirer“ одлучи да проговори за 6-месечната долга афера со актерот. Клуни за неколку дена ќе се ожени со британската адвокатка, Амал Аламудин (36). Но, пред тоа, во Холивуд со години кружеа гласини дека актерот е хомосексуалец. Сите тие гласини ги демантираше поранешна порно актерка.
Како што пишува „National Enquirer“, Џинџер Лин Ален (51) тврди: „На скала од 1 до 10, му давам 11 за изведбата, а 12 за „опремата“. Клуни го опиша и како најмажествениот маж, кој го запознала и изјави дека со него била, додека тој бил во брак со актерката Талија Балсам.
„Многу ноќи поминав во неговата куќа. Немаше знаци дека некој друг живее во неа. Уште тогаш живееја одвоено, но не сакаше да ми го каже тоа.

Клуни, кој беше во брак со Талија од 1989 до 1993 година, често и сам знаеше да каже дека не бил фер кон актерката и дека не требало да се венча со неа.
Џинџер и Џорџ се запознаа на снимањето на серијата „Sunset Beat“.
„Никогаш не помислив дека ќе се венчаат. Кога ќе се сетам на него, замислувам маж кој игра покер и пуши цигари. Сепак, мислам дека го најде тоа што го бараше.“ – заклучи Џинџер.
Свадбата на Клуни е закажана за следниот викенд во Венеција. Клуни за неколку дена ќе се ожени со британската адвокатка, Амал Аламудин (36). Но, пред тоа, во Холивуд со години кружеа гласини дека актерот е хо

loading...
Loading...