Порно глумица реши да си ја проба среќата во политика

Loading...

Поранешна порно глумица позната под своето уметничко име Ден Пенг реши да си ја проба среќата во политиката, па е именувана за член на политички консултациски конгрес, а нејзиното назначување предизвика низа јавни критики поради нејзиното минато.
Оваа поранешна порно глумица, се повлече од тој свет пред десетина години, а критичарите и понатаму со насмевка зборуваат и даваат коментари за нејзината улога во порнографските филмови.
За Дан Пенг овие критики се бесмислени и смета дека секој понекогаш посакал да го смени своето минато и да почне нешто ново, бидејќи сите некогаш правиме грешки во минатото, кои сакаме да ги поправиме во иднина.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Поранешна порно глумица позната под своето уметничко име Ден Пенг реши да си ја проба среќата во политиката, па е именувана за член на политички ко

loading...