Pornostagram: Новата социјална мрежа или Instagram за голотија!

Loading...

Секојдневно се појавуваат нови социјални мрежи и сервиси за споделување фотографии, кои ја намалуваат границата помеѓу јавниот и приватниот живот. Новата ваква платформа, Pornostagram, е уште поинтимна – тука корисниците споделуваат голи фотографииPornostagram е обликуван по Instagram, а главната идеја зад платформата е корисниците да можат да споделуваат секси, разголени фотографии од себеси. Слично како и Instagram, фотографиите може да се изменат со помош на фото-филтри.
повеќе на: GSM.mkPornostagram е обликуван по Instagram, а главната идеја зад платформата е корисниците да можат да споделуваат секси, разголени фотографии од

loading...
Loading...