Пороците на хороскопските знаци!

Loading...

Хороскопот открива многу, па дури и пороците на хороскопските знаци!Овен
Тој обожава алкохол и цигари, а кога ќе започне со тоа, никој не може да го оддели од чашата и цигарата! Особено поради својот тврдоглав став според кој пушењето го ослободува од стресот!
Бик
Бикот е стабилен знак, но, кога е во прашање храната и пијалоците, како некое друго суштество да влегува во него.
Близнаци
Близнаците често го менуваат расположението што е пратено со разни пороци. Доколку работата им зависи од компјутер и интернет, можете да бидете сигурни дека ноќите ги поминуваат пред екранот отколку во кревет!
Повеќе на TZM.MKОвен
Тој обожава алкохол и цигари, а кога ќе започне со тоа, никој не може да го оддели од чашата и цигарата! Особено пора

loading...
Loading...