Пороен дожд пропратен со громотевици повторно во Скопје!

Дожд почна да врне во Скопје. Во моментов се работи за слаби врнежи, но со грмотевици и ветер од правец на Скопска Црна Гора.УХМР во текот на денот издаде прогноза дека се очекуваат нови врнежи вечерва, послаби од тие во текот на претходната вечер, но со оглед на тоа што почвата е веќе натопена со големи количини вода и нема да може повеќе да апсорбира, дури и малите врнежи можат да предизвикаат нови штети.УХМР во текот на денот издаде прогноза дека се очекуваат нови врнежи вечерва, послаби од тие во текот на претходната вечер, но со оглед на тоа што

Пронајдете не на следниве мрежи: