Посета на Белград од 1851 на Англичанец, што тој кажува?

Loading...

При посетата на Белград забележав многу различни народи како Македонци, Бошњаци, Црногорци, Грци, Бугари па дури и Германци…
 При посетата на Белград забележав многу различни народи како Македонци, Бошњаци, Црногорци, Грци, Бугари па дури и Германци…

 
При посетата на Белград забележав многу различни народи како Македонци, Бошњаци, Црногорци, Грци, Бугари па дури и Германци…

loading...
Loading...