Посетете го Бурано – најколоритниот остров во светот

Loading...

Бурано е лоциран на крајбрежјето на Венеција. Легендарниот остров е изграден уште во далечната 1400 година.
Обоен во шаренило и контраст, л

loading...
Loading...