ПОСЛЕ 40 ГОДИНИ: Сузана Манчиќ повеќе не е русокоса!

Loading...

Како што кажува таа животот и станал монотон па затоа се одлучила за промена на бојата на косата по 40 години.„На нервна база малку ја затемнев косата. Кога не можам ништо друго да променам , тогаш ја менувам бојата на косата. Секоја година сум убава згодна, нижам успеси, па одлучив малку да се променам. Но само до Божиќ, а потоа повторно ќе бидам русокоса.“ – изјавила Манчиќ во емисијата кај Ли Киш.  
„На нервна база малку ја затемнев косата. Кога не можам ништо друго да променам , тогаш ја менувам бојата на косата. Секоја година сум убава

loading...
Loading...