После 6 години откриена голема тајна на Николија!

Loading...

Тајната која пејачката одамна ја чуваше за себе и за своето момче, медиумите неодамна ја открија.Тајната која пејачката одамна ја чуваше за себе и за своето момче, медиумите неодамна ја открија.
Неодамна низ медиумите се рашири веста дека Николија направија тетоважа на меѓуножјето.
Меѓутоа, станува збор за тетоважа која е стара веќе 6 години, само што сега сите ја видоа откако бодито ја откри истата.
„Тетоважата е од пред шест години, но драго ми е што сте сите во тек! Се случи бодито да ми открие некои делови“- изјавила Николија додавајќи дека би се сликала гола за некое списание.
„Можно е, но не се уште…Не целосно гола, но никогаш не се знае. Можеби ќе ме фати криза на средни години кога ќе сфатам дека нема цел живот да бидам риба па да се сликам“- додала таа. Тајната која пејачката одамна ја чуваше за себе и за своето момче, медиумите неодамна ја открија.
Неодамна низ медиумите се рашири веста де

loading...
Loading...