После колку жаби доаѓа принцот?

Прашањето кое ја интересира секоја девојка… А еве го и одговоротПред се, зар не би било одлично да постои одреден рецепт за пронаоѓање на оној „Вистинскиот“ ? Да се избегнат сите оние непотребни состаноци, испиени кафиња, вечери, погрешни бакнежи и задоволно да се прегрне човекот на вашиот живот.
Рецепт за жал, не постои, но затоа дојдовме до сознание после колку жаби се појавува принцот!
Според неодамнешното направено истражување, просечната жена бакнува петнаесет мажи и сака два пати пред да наиде на „вистинскиот“.

Истражувањето е направено преку анкета на две илјади луѓе во Велика Британија кои веќе ја имаат пронајдено својата сродна душа. Испитаниците морале јасно да одредат колку пати ја погодиле стативата пред да дадат гол.
Од целокупната анкета се открило уште и дека ќе просечната жена ќе излезе на четири љубовни состаноци или „дејта“, ќе биде еднаш повредена и ќе има околу седум сексуалнии партнери пред да наиде на „Mr. RIght“.
Немојте да се грижите ако вашите бројки не се поклопуваат со овие. Само четири лоши состаноци?
Ова не е начин научниците да докажат дека нема да се омажите пред да бакнете 15 жаби. Ова е само просек на основа на целокупниот број жени кои водат различни животи. Но секако е интересен начин да го споредите сопствениот љубовен живот со остатокот од светот. Пред се, зар не би било одлично да постои одреден рецепт за пронаоѓање на оној „Вистинскиот“ ? Да се избегнат сите оние непотребни сост

Пронајдете не на следниве мрежи: