После само 1 месец од породувањето, ДРАМА во домот на Сека!

Loading...

Сека сфатила дека фотографијата е украдена и испратена на медиумите. Иако оваа слика набрзо стана хит на социјалните мрежи, Сека полудела.Српската пејачка Сека Алексиќ неодамна на свет го донесе малиот Јаков. Таа по породувањето не сакаше синот  да го  експонира во медиумие, па вешто го криеше неговото лице , но тоа се промени, кога неговата слика се појави во јавноста.
Сека сфатила дека фотографијата е украдена и испратена на медиумите. Иако оваа слика набрзо стана хит на социјалните мрежи, Сека полудела.
– Сека збесна кога виде фотографија од малиот Јаков во медиумите. Не се изнервирала толку дека го виделе неговото лице, туку зошто некој ја изневерил од нејзините пријатели, рекол близок извор на пејачката.
Според изворот, пејачката нема да се смири додека не го открие човекот кој ја испратил фотографијата до медиумите.
Српската пејачка Сека Алексиќ неодамна на свет го донесе малиот Јаков. Таа по породувањето не сакаше синот  да го  експонира во мед

loading...
Loading...