ПОСЛЕ ТОЛКУ ПОГОДУВАЊА: Еве со кого спие Цеца!

Loading...

За Цеца Ражнатовиќ можеби се знаете, но интересно е како популарната пејачка низ стиховите на своите песни, во новогодишното интервју за „Информер“ одговорила на сите провокативни прашања.На прашањето дали внимава со кого спие, Цеца одговорила- „Внимавам и затоа спијам сама!На ова прашање најдобро би можела да одговорам со стихот- „Мој је живот мртво море“.
Цеца открила и која е нејзината љубов фатална.
„Доколку не зборуваме за емотивниот живот, тогаш најфаталната љубов е мојата кариера. Ние многу се сакаме, си помагаме и се развиваме и во најтешките моменти. Тоа ми помага да ги пребродам сите маки.Во емотивна смисла, се се врти околу еден човек, мојот сопруг. Доколку некој после неа бил фатален за мене, сега би била со него“- изјавила пејачката.  На прашањето дали внимава со кого спие, Цеца одговорила- „Внимавам и затоа спијам сама!На ова прашање најдобро би можела да одговорам со стих

loading...
Loading...