После веста дека се разведува, Тијана Дапчевиќ изјави дека…

Loading...

„Не можам без сопругот Милан“.Познатата пејачка Тијана Дапчевиќ открила дека се вратила во семејниот стан, каде продолжила да живее со сопругот Милан.
„Како и во сите бракови, и во нашиот дојде до несогласувања и кризи. Не знаев дека на ваков начин ќе пишуваат за мојот брак бидејќи зад мене и Милан има 15 прекрасни години. Неколку дена поминав надвор од нашата куќа за да ги средам мислите. Самотијата ми одговараше, но сфатив дека не можам без човекот, со кого имам нешто најубаво, а тоа е синот Вук“, вели Тијана.Познатата пејачка Тијана Дапчевиќ открила дека се вратила во семејниот стан, каде продолжила да живее со сопругот Милан.
„Како и во с

loading...
Loading...