После скутерите во Штип, се појавија подморници во Битола

Loading...

Откако вчера во Штип, штипјани одлучија дека дојде време да ги испробаат своите скутери на вода, искористувајки ја надојдената вода, денес и во Битола бродовите се активираа. Имено, битолчани одлучија порано да ја започнат летната сезона и да ги провозат своите бродови. Штета што сонцетo сеуште го нема.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
Откако вчера во Штип, штипјани одлучија дека дојде време да ги испробаат своите скутери на вода, искористувајки ја над

loading...