ПОСЛЕДИЦИ ОД СИЛНОТО НЕВРЕМЕ: Пукнаа водоводни цевки во Аеродром!

Во скопската населба Аеродром вечерва дојде до појава на свлечиште на локација на која е започната изградба на нова зграда.Град Скопје апелираше граѓаните да не излегуваат од дома доколку навистина немаат голема потреба од тоа.
Поплавени се неколку локации и се препорачува да се избегнува возење по сообраќајниците.
Улица и паркинг се урнаа во јама која е за изградба на нова зграда во скопската населба Аеродром.
Улицата што е во изградба и поминува паралелно со булеварот „Трета македонска бригада“ се наполни со вода.
Пропаднати се дел од шахтите на улицата и пукнати се водоводни цевки.Град Скопје апелираше граѓаните да не излегуваат од дома доколку навистина немаат голема потреба од тоа.
Поплавени се неколку локации и се

Пронајдете не на следниве мрежи: