Последната фотографија на Пол пред смртта

Ова е последната фотографија на Пол Вокер пред смртта. За жал тој го загуби својот живот во трагичната сообраќајна несреќа.
Зад себе ја остави својата 15-годишна ќерка.
Извор: think.mkЗа жал тој го загуби својот живот во трагичната сообраќајна несреќа.
Зад себе ја остави својата 15-годишна ќерка.
Извор:

Пронајдете не на следниве мрежи: