Послендата Бонд девојка Беренис Марло ќе ви го разубави денот

Во филмовите на Џемс Бонд секогаш има убави и заводливи девојки.  Во последниот Скајфол честа да биде Бонд девојк

Пронајдете не на следниве мрежи: