Постар господин и помага на својата жена да си одбере шминка!

Loading...

Момци, учете!Оваа фотографија стана вистински хит на интернет! Постар господин, и помага на својата сопруга да си ја одбере шминката која најмногу и одговара!
Случаен купувач, го доловил овој момент, и веднаш ја споделил фотографијата на друштвените мрежи. Сликата станала вистински хит!
– Забележав како постариот господин и помага на сопругата да си ја одбере пудрата која најмногу и одговара на тенот. Таа не можеше да се снајде и навистина се изнервира. Тој ја смири и ја одбра вистинската нијанса. Потоја ја бакна во челото. Тоа беше преслатко и морав да ги сликам.
Уште еден доказ дека љубовта не познава граници!Оваа фотографија стана вистински хит на интернет! Постар господин, и помага на својата сопруга да си ја одбере шминката која најмногу и одговара!

loading...
Loading...