Поставено црвено- жолто знаме на саат кулата во Берово

Беровчани повторно дадоа голема поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.Граѓаните од Берово денеска повторно масовно на улиците кажаа „НЕ“ за двојазичноста и дебати кои се вовед во промена на химната, знамето и грбот на Република Македонија.
Денеска граѓаните од Берово поставија црвено-жолто знаме на Саат кулата во својот град.Граѓаните од Берово денеска повторно масовно на улиците кажаа „НЕ“ за двојазичноста и дебати кои се вовед во промена на химната, знамет

Пронајдете не на следниве мрежи: