Потполно неочекувано: Оваа позната личност на Сека ѝ испрати 101 роза во породилиштето, Алексиќ занеме!

Една од најубавите честитки по повод раѓањето на синот, Сека ја доби од изненадувачка страна.По раѓањето на на синот јаков, пејачката Сека Алексиќ добила куп честитки, а се издвојува онаа со која од Москва, Богољуб Кариќ пратил 101 роза.
Оваа вест  прилично  ги изненадила сите, бидејќи малкумина знаат дека Сека и  Кариќ се познаваат, а се претпоставува дека нивното  пријателство започнало кога Алексиќ своевремено  му  упатила јавна поддршка на Кариќ кој веќе 10 години  е во бегство во Русија…
Во секој случај Сека била воодушевена од честитката и останала без текст поради  неговиот убав гест.По раѓањето на на синот јаков, пејачката Сека Алексиќ добила куп честитки, а се издвојува онаа со која од Москва, Богољуб Кариќ пратил 101 роза.

Пронајдете не на следниве мрежи: