Потресен статус на Анџелина Џоли го трогна светот! Ја нападнале поради синот, а еве што им одговорила…

Loading...

Ќе ве освои по ова…Анџелина Џоли им одговорила на Фејсбук, на оние кои ја осудувале за посвојувањето на деца. Обожавателите ја поддржале, а приложила фотографија од својот најстар посвоен син.
На Анџелина и се смачило од критиките поврзани со посвојувањето на деца, и решила на Фејсбук да се обрати…
„Уморна сум од луѓе кои велат дека не сум негова мајка. Тој можеби не е биолошки мој, но тој е мое дете. Немојте да ме етикирате како мајка посвоителка. Можеби немаме исти очи, нос и усни, но тој е мој син! Семејството не се заснова на ДНК, туку на љубов. Споделете ако се согласувате“, напишала актерката на Фејсбук.

Таа испратила силна порака до сите луѓе кои посвоиле деца. Во прилог на објавата прикачила и фотографија ос најстариот син Медокс (14), кој го посвоила во Камбоџа во 2002 година.Анџелина Џоли им одговорила на Фејсбук, на оние кои ја осудувале за посвојувањето на деца. Обожавателите ја поддржале, а приложила фотографија од с

loading...