Потрошила повеќе од 50 илјади долари за да личи на Меланија Трамп, а кога ќе ја погледнете ќе се шокирате

Loading...

Една жена од сојузната американска држава Тексас за да личи на првата дама на САД Меланија Трамп направила операција на своите гради и задник, направила липосукција, како и ги затегнала своите очи.Клаудија Сиера (42) вложила повеќе од 50 илјади долари на пластични операции се со цел да наликува на првата дама на САД Меланија Трамп.
-Јас и Меланија баш си личиме, вели Кауидја која пред неколку години се соочувала со лоши коментари за својот изглед и стар изглед, откако претходно се борела со ракот.
 
Клаудија Сиера (42) вложила повеќе од 50 илјади долари на пластични операции се со цел да наликува на првата дама на САД Меланија Трамп.

loading...