Потврдена е тажна вест: Популарната актерка од „Андрија и Анѓелка“…

Loading...

Актерската ѕвезда од популарната серија „Андрија и Анѓелка“, симпатичната Анѓелка Прпиќ, не го прифати лесно крајот од снимањето на дружењето со колегата Андрија Милошевиќ и успешното прикажување на серијата во регионот, па завршила со нарушено здравје.Иако „Андрија и Анѓелка“ секојдневно ги собираа гледачите пред малите екрани, на голема тага за фановите дојде до ненадеен крај на серијалот, а актерката при гостување во една емисија дала коментар за разделбата со екипата.
-Не би сакала сѐ да звучи бајковито во врска со „Андрија и Анѓелка“, но навистина беше така. Ни беше прекрасно. Не дека бев сентиментална, туку изгледа од тага и замор паднав во кревет и завршив на инјекции и антибиотици – раскажала Анѓелка при гостувањето во емисијата „150 минути“.Иако „Андрија и Анѓелка“ секојдневно ги собираа гледачите пред малите екрани, на голема тага за фановите дојде до ненадеен крај на сери

loading...