Повеќе не е барбика: Наташа Беквалац непрепознатлива, потполно го променила имиџот!

Loading...

Убавата Ната ваква до сега не сте ја виделе, таа потполно го променила изгледотПејачката Наташа Беквалац има прекар „новосадска Барбика“, но таа сега го променила имиџот, па повеќе лили на рок ѕвезда отколку на нежна кукла.
Познатиот креатор Дарко Костиќ објавил видео и фотографии на кои Наташа е непрепознатлива, со скратена коса и шишки.

Пејачката Наташа Беквалац има прекар „новосадска Барбика“, но таа сега го променила имиџот, па повеќе лили на рок ѕвезда отколку на нежна кукла.
Познатиот креатор Дарко Костиќ објавил видео и фотографии на кои Наташа е непрепознатлива, со скратена коса и шишки.

Ви се допаѓа ли вам новиот имиџ на Наташа?
Ви се допаѓа ли вам новиот имиџ на Наташа?Пејачката Наташа Беквалац има прекар „новосадска Барбика“, но таа сега го променила имиџот, па повеќе лили на рок ѕвезда отколку на неж

loading...